About me

Michelle Claire Pittie
Oprichter & Eigenaar Pittie Pastry


Zolang ik mij kan herinneren, is mijn passie voor eten en bakken een zeer belangrijk deel in mijn leven geweest. Komende uit een Frans en Italiaans gezin was goed, lekker eten een belangrijk onderdeel van de vieringen van onze belangrijke momenten. 

Na een kleine omweg in studies, besloot ik de passie voor bakken achter na te jagen en begon ik aan mijn koksopleiding. Na deze afgerond te hebben, ben ik mijzelf gaan specialiseren in de klassieke Franse patisserie.

Na ervaring op gedaan te hebben bij diverse hoogstaande patissiers en bij chocolatiers, ben ik mijn passie voor exclusieve taarten en gebak verder gaan ontwikkelen. 

Dankzij bijzondere masterclasses in Yssingeaux, Frankrijk (Restaurant patisserie en friandises door M.O.F. patissier Jérôme Chausesse) en New York, U.S.A. (Sugar flowers for wedding cakes door Ron Ben-Israel) zijn mijn vaardigheden verder ontwikkeld en ben ik begin 2018 Pittie Pastry gestart.


Bij Pittie Pastry ligt de nadruk op unieke taarten en gebak die er behalve mooi uit zien, ook nog eens zeer goed smaken. Smaak is, naast een mooi uiterlijk, een van de belangrijkste onderdelen van gebak. Een taart kan er nog zo mooi uit zien, als hij niet lekker smaakt zal hij alsnog niet een blijvende herinnering worden.


Een van mijn specialiteiten zijn handgemaakte suikerbloemen en persoonlijke cake toppers, maar dankzij mijn brede en degelijke klassieke patisserie opleiding, is geen uitdaging te groot!