Prijzen

Omdat alle taarten en zoetigheden uniek, op maat gemaakt en afgestemd op uw wensen zijn, is het lastig om een algemene prijs te geven. Om toch een globaal idee te geven wat u kunt verwachten, kunt u hier onze indicatie prijslijst vinden. De aangegeven prijzen zijn een vanaf prijs en hier kunnen geen rechten of garanties aan worden ontleent.


Gelegenheidstaarten

Individuele taarten vanaf €5,00 per persoon
Gestapelde fondant taarten vanaf €6,50 per persoon
Gestapelde naked cakes vanaf €6,25 per persoon
Hand gemaakte eetbare taart topper vanaf €15,-


Bruidstaarten

Net zoals de gelegenheidstaarten, is het moeilijk om een algemene prijs indicatie te geven bij een bruidstaart. Bij bruidstaarten is het wel zeer gebruikelijk dat het bruidspaar een proeverij plant waarin alle details voor de bruiloft en het ontwerp besproken worden. Meer informatie over het bestellen van een bruidstaart kunt u hier vinden.

Bruidsbestellingen hebben, vanwege de arbeidsintensiviteit van het ontwerp en het proces een start tarief van €200,- (exclusief bezorgkosten en verhuur)

Proeverij bij Pittie Pastry €25,-(wordt verwerkt in een korting van €25,- bij afname van een bruidstaart)
Proeverij to-go €25,- (wordt verwerkt in een korting van €25,- bij afname van een bruidstaart) Gestapelde fondant taarten vanaf €6,50 per persoon
Gestapelde naked cakes vanaf €6,25 per persoon
Hand gemaakte eetbare taart topper vanaf €15,-Het is ook mogelijk om eetbare bedankjes te bestellen bij Pittie Pastry. Deze kunnen geheel stijl en thema van jullie bruiloft gemaakt worden. Een handgeschreven bedank briefje kan tegen een kleine meerprijs toegevoegd worden.


Handgemaakte zoetigheden

Cupcakes vanaf €15,- voor een doos van 6 stuk
Macarons vanaf €20,- voor een doosje van 15 stuk
Cake pops vanaf €15,- voor een zakje van 6
Mini eclairs vanaf €25,- voor een doos van 10
Marshmallows vanaf €35,- voor een doos van 40 stuks
Canelé de Bordeaux €10,- voor een doosje van 4 stuks


Sweet tables zijn te bestellen vanaf €7,50 per persoon (alleen in combinatie met een gelegenheids- of bruidstaart)

In overleg zijn aangepaste hoeveelheden mogelijk. Neem hiervoor contact op met michelle@pittiepastry.nl


Huur taart standaard

Bij Pittie Pastry is het mogelijk om een passende taart standaard te huren voor uw speciale taart. Hiervoor zal een huur van €5,- per week + borg voor gerekend worden. Daarnaast is er een borg verplicht, die bij onbeschadigde inlevering van de standaard zal worden geretourneerd.