FAQ


Wanneer kan ik het beste mijn taart of gebak bestellen?
Aangezien Pittie Pastry een eenmanszaak is, raakt de agenda snel vol. Bruidstaarten kunt u het beste
6 maanden en uiterlijk 12 maanden van te voren bestellen. Gelegenheidstaarten en gebak kunt u bij voorkeur het beste 2 weken voor de afhaaldatum bestellen. Uiteraard zijn er spoed bestellingen mogelijk, dus neem altijd contact met Pittie Pastry op, ook als u uw taart of gebak sneller nodig heeft.

 


Bezorgt Pittie Pastry mijn taart?


Alleen bruidstaarten en sweet tables worden tegen een meerprijs van €0,40 per kilometer bezorgd, met een start tarief van €15,-. Alle andere taarten en gebak dienen opgehaald te worden in Sittard of (tegen meerprijs) in Eindhoven.

 

 


Hoe kan ik betalen?


Betaling kan alleen door overschrijving. Via e-mail ontvangt u een factuur met hierop alle details omtrent de betaling.

 

 

Wat gebeurt er als ik mijn bruidstaart annuleer?


Annuleren jullie tot 3 weken voor de levering van jullie bestelling ontvangen jullie 50% van de aanbetaling terug. Annuleren jullie binnen 3 weken voor levering, vervalt het herroepingsrecht op de aanbetaling. Andere bestellingen kunnen helaas vanwege het korte tijdsbestek niet geannuleerd worden.

 


Hoe groot wordt mijn taart?


Bij Pittie Pastry hanteren we een royaal taart stukje van 3 x 5 x 10 cm. Alle taarten zijn standaard 10 cm hoog, maar daardoor niet in ‘normale’ Nederlandse puntjes te snijden. Een filmpje met uitleg hoe je de taart het beste kan snijden kun je hier vinden: https://www.youtube.com/watch?v=glOzRXGcT3Y

 


Moet mijn taart gekoeld worden?


Dit is compleet afhankelijk van de vullingen van de gekozen taart. Bij de bestelling van de taart zullen uitgebreide instructies gegeven worden hoe de taart het lekkerste blijft en gegeten kan worden. Let wel bij iedere taart erop dat deze nooit direct in de zon staat, onafhankelijk welke vulling.

 


Kan ik zelf een taart topper aanleveren?


Dat is zeker mogelijk! Graag ontvangt Pittie Pastry de gegevens van deze topper zo snel mogelijk zodat hier rekening mee kan worden gehouden in het ontwerp. Het is belangrijk om door te geven hoe groot en hoe zwaar de topper is. De topper kan uiterlijk een week voor levering gebracht worden bij de taart studio. Jullie kunnen er ook voor kiezen de topper op de locatie achter te laten zodat deze tijdens de levering erop gezet kan worden.

Het is ook mogelijk om een gepersonaliseerde, handgemaakte, eetbare cake topper te bestellen. Pittie Pastry maakt deze met alle liefde voor jullie klaar, compleet met persoonlijke touch, om jullie dag nog specialer te maken. De kosten van handgemaakte toppers beginnen vanaf €15,-

 


Kan ik verschillende smaken kiezen?


Uiteraard! Per taart laag kan een andere smaak gekozen worden. Pittie Pastry adviseert wel om niet meer dan 3 verschillende smaken per taart te kiezen.

 


Houden jullie ook rekening met mijn allergie? Kan gebak gluten/lactose/noot/suiker etc. vrij?


Bij Pittie Pastry zullen wij ons grootste best doen om rekening te houden met eventuele allergieën en te zoeken naar een passende oplossing. In de keuken wordt wel gewerkt met gluten/noten/lactose/ei/suiker dus Pittie Pastry kan niet garanderen dat er geen sporen van mogelijke allergenen in het bestelde kunnen zitten. Eventuele reacties kunnen niet uitgesloten worden en vallen buiten de verantwoordelijkheid van Pittie Pastry. De klant dient zelf aan te geven als er enige allergieën bekend zijn, voor de bestelling wordt geplaatst.

 

 

Mijn vraag staat er niet tussen.

 

 


U kunt uw vraag altijd sturen naar michelle@pittiepastry.nl