Hoe te bestellen


Gelegenheidstaart

Bestellingen voor verjaardagstaarten, speciale gelegenheidstaarten of gebak kunnen via
michelle@pittiepastry.nl geplaatst worden.

Bij voorkeur is het verstandig twee weken voor de viering van de gelegenheid de bestelling te plaatsten, maar eerder is uiteraard ook mogelijk. Is uw gelegenheid eerder dan 2 weken, neem dan gerust contact op via michelle@pittiepastry.nl. Wij kunnen dan kijken of we tot een passende oplossing kunnen komen.

Bij de bestelling is het belangrijk om te vermelden wat de gelegenheid is, wanneer u de bestelling graag wilt hebben, voor hoeveel personen u graag uw bestelling wilt plaatsen, welke smaken u graag zou willen en een eventueel ontwerp dat u in gedachte had.

Na goedkeuring van het voorgestelde ontwerp en de prijs zal er een afspraak gemaakt worden wanneer u uw bestelling kunt afhalen.Bruidstaart


Het bestellen van een bruidstaart verloopt toch net iets anders dan het bestellen van een gelegenheidstaart. Hieronder kunt u het globale proces vinden van het bestellen van een bruidstaart:

 


Stap 1


Bij voorkeur is het verstandig zes maanden voor jullie grote dag contact met Pittie Pastry op te nemen. Aangezien Pittie Pastry een eenmanszaak is, raakt de agenda snel vol en kan er maar een gelimiteerd aantal aanvragen per week gemaakt worden. Populaire dagen in de zomer raken snel vol, dus wacht niet te lang met bestellen.


Stap 2


Het is gebruikelijk om bij een bruidstaart een proeverij in te plannen, in de studio van Pittie Pastry. 
Deze proeverij kost €25,-, maar zal verwerkt worden in €25,- korting op jullie bruidsbestelling.
Voor deze proeverij maken jullie een keuze van drie smaak combinaties en kunnen jullie alvast inspiratie op doen in mijn galerij of via Pinterest.


Wordt het voor jullie agenda’s lastig om een afspraak te plannen, of wonen jullie niet in de buurt van mijn taart studio? Dan is het ook mogelijk om een taart proeverij to-go te bestellen. Deze is af te halen of te verzenden via post en kost ook €25,- (exclusief verzendkosten). Alle details worden dan later via e-mail, Skype of de telefoon besproken.

 

 


Stap 3


Tijdens de proeverij zullen wij alle ideeën, details en jullie wensen met betrekking tot de grote dag
bespreken. Zo zullen wij de locaties, het thema, eventuele kleuren, het aantal gasten, het tijdstip van het snijden en nog andere mogelijke belangrijke details. Daarnaast bespreken we ook uitgebreid de ontwerp ideeën en eventueel inspiratie die jullie mee genomen hebben.

 

 


Stap 4


Na deze proeverij zullen jullie binnen 5 tot 7 werkdagen een offerte met een ontwerpschets ontvangen. Als jullie akkoord gaan met deze offerte en om de datum van jullie bruidstaart te bevestigen is een aanbetaling van 50% vereist. Drie weken voor de definitieve levering van jullie bruidstaart dient de overige 50% te zijn voldaan. De overige details kunnen jullie vinden in de algemene voorwaarden van Pittie Pastry.

 

 


Stap 5


In de week voor jullie speciale dag, zal Pittie Pastry de laatste hand leggen aan jullie op maat gemaakte taart en zal er met veel toewijding en liefde aan jullie taart gewerkt worden. Het is nu jullie moment om te genieten van jullie speciale dag en de taart zal met veel zorgvuldigheid bij jullie bezorgd worden.

 

 


Stap 6


Na afloop van jullie speciale dag zullen jullie, indien nodig, de taart standaard terug brengen naar Pittie Pastry en hoor ik graag hoe jullie dag is geweest. Als jullie geen standaard hebben gehuurd, hoor ik alsnog erg graag hoe jullie dag is geweest! Foto’s van jullie aansnijd moment zijn ook altijd zeer geliefd!Ik hoop natuurlijk dat jullie taart in de smaak is gevallen en het is dan ook mogelijk om tegen een gereduceerd tarief jullie 1 jarige jubileum taart bij Pittie Pastry te bestellen.

Vergeet ook vooral niet om contact met mij op te nemen voor jullie verjaardagstaart, babyshower taart of omdat-het-kantaart te bestellen.