Workshops

Bij Pittie Pastry vinden wij het belangrijk dat kennis gedeeld wordt met iedereen die net zo enthousiast over taart en gebak is als wij dat zijn. Workshops zijn een doeltreffende en leuke manier om deze kennis over te brengen. 

Bij Pittie Pastry is het mogelijk om in kleine groepjes workshops, afgestemd op de vraag van de leerlingen, te volgen. Daarnaast is het ook mogelijk om individuele workshops te boeken. 

Aangezien de taart studio van Pittie Pastry geen plek voor grotere groepen heeft, is het mogelijk om workshops op locatie in te plannen. 

Een overzicht van de openbare geplande workshops buiten de taart studio van Pittie Pastry kunt u hieronder vinden:

Workshop basis taart decoratie
Tijdens deze workshop leer je alles over het zelf maken en decoreren van een taart. Van het bakken van de lekkerste cake tot het vullen en afsmeren zoals een echte banketbakker. Daarnaast wordt er uitgelegd hoe je zelf van eetbare papier bloemen kan maken zodat je een mooie, gedecoreerde taart mee naar huis kan nemen.

Donderdag 7 maart  18:30-20:30
Kosten €35,- p.p.
Inschrijven via maastricht@dille-kamille.com


Workshop kleine Franse patisserie
Tijdens de workshop kleine Franse patisserie neemt Pittie Pastry je een avond de Franse patisserie in en leert je hoe je zelf de lekkerste Franse zoetigheden kan maken. Aan het einde van de avond ben je op de hoogte van alle geheimen en tips & tricks zodat je thuis de lekkerste madeleines en eclairs kunt maken.

Donderdag 4 april 18:30-20:30
Kosten €37,50 p.p.
Inschrijven via maastricht@dille-kamille.com


Workshop Hollands gebak
Leer alle ins & outs van de lekkerste Hollandse gebakjes tijdens deze workshop Hollands gebak. Tijdens deze avond leer je hoe je zelf de lekkerste gevulde koeken, mergpijpjes en kokos kransen kunt maken. Aan het einde van deze avond ga je naar huis met een goed gevulde doos gebak en kennis over basistechnieken uit de Hollandse banketwereld zoals chocolade tempereren.

Donderdag 23 mei  18:30-20:30
Kosten €37,50 p.p.  (incl. een doos gebak om mee naar huis te nemen)
Inschrijven via maastricht@dille-kamille.com

Mocht u nog vragen hebben of graag een workshop willen inplannen, neem dan contact op via michelle@pittiepastry.nl